Mijn naam is Ruud Timmer, ik ben bijna 40 jaar, getrouwd en trotse vader van een tweejarige zoon en een tweede zoon op komst. Ik heb een achtergrond in finance, begonnen in de accountancy en vanaf mijn dertigste werkzaam geweest bij diverse bedrijven waar ik een financiële rol beklede. Heden doe ik dat bij koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael te Maastricht waar ik twee andere bestuursleden, Jeanny en Nicky Knaepen heb leren kennen.


Na het aangekondigde vertrek van de vorige voorzitster heeft Jeanny mij gevraagd voorzitter te worden van onze mooie Stichting Galgos en Amigos, waarop ik meteen enthousiast reageerde. Ik voel mij vereerd deze rol op mij te mogen nemen. Ik ben van kleins af aan gewend een hond te hebben. Ik vind honden geweldige dieren en zie ze echt als trouwe viervoeters en echte vrienden. Het is voor mij dan ook onbegrijpelijk dat er nog steeds zo veel honden worden afgedankt en aan hun lot worden overgelaten in zelfs ontwikkelde landen. Het initiatief van Stichting Galgos en Amigos om deze honden te helpen is natuurlijk geweldig!


Mijn persoonlijke doelstelling is het goede werk van het vorige bestuur en alle vrijwilligers zo goed als mogelijk voort te zetten en daarmee dus zoveel mogelijk shelters te helpen afgedankte honden te plaatsen bij een nieuw baasje. Dat betekent niet alleen zoveel mogelijk geld in te zamelen, maar dit geld ook zo efficiënt mogelijk te besteden. Bij voorbaat wil ik al onze donateurs, teamers, vrijwilligers en de andere bestuursleden hartelijk danken voor alle inspanningen om deze doelstelling te bereiken. We doen dit uiteindelijk voor onze trouwe viervoeters!