Nieuws

Gedoneerd in 2019; 9298,50 euro

Aan het begin van 2019 wisten we niet wat we als nieuwbakken ANBI stichting zouden kunnen bijdragen aan de shelters Huella Verde Olvera, Galgos en familia en Protectora Argos Sevilla.

Geen adopties maar alleen financiële ondersteuning betekent dat het lastig kan zijn om mensen aan je clubje te binden. We merken dat het echt moeilijk is om donaties binnen te krijgen maar we hebben een trouwe schare mensen die ons ondersteunen door regelmatig een bedrag te storten.

 

Daar zijn we intens blij mee!

 

We beginnen 2020 met een schone lei want de bankrekening is weer praktisch leeg.

Help je ons dit jaar ook om elke maand een mooi bedrag over te maken aan de shelters?

 

NL23ABNA0826672558 tnv Galgos Amigos. of Via Paypal aan galgosamigos@gmail.com

ANBI Status Februari 2019

Vandaag kregen we groen licht  van de Belastingdienst: de ANBI status is goedgekeurd!

De voordelen voor ons en donateurs zijn:
-Giften zijn voor donateurs aftrekbaar voor de belasting.
-Vrijstelling voor de stichting van schenk- en erf belasting.
-Het fungeert als een keurmerk voor een betrouwbare organisatie.

De ANBI status wordt met terugwerkende kracht toegekend vanaf 14 augustus 2018. Dus al gestorte donaties mogen nog in aftrek gebracht worden bij een belastingaangifte.

Reisverslag December 2018

Op 5 december , terwijl de Sint nog over de daken reed in Nederland, vloog ik naar Spanje. ’s Middags gelijk even naar de shelter van Galgos en familia, waar ik sommige bekende en veel nieuwe honden kon begroeten en uiteraard de vrijwilligers die hard aan het werk waren. >>

Reisverslag Augustus 2018

Samen met Jeanny en Svintha heb ik voor het eerst 3 shelters bezocht in Spanje. We zijn na een voorspoedige reis goed bij het appartement aangekomen, al lagen we wel een beetje laat in bed. De volgende ochtend, na een zeer kort nachtje van 5 uur ofzo en behoorlijk warm, aangezien de airco het niet zo goed deed, zijn we om 9 uur eerst begonnen met een ontbijt. Hier hebben we Vera, de eigenaresse van Galgos en Familia en Antonio, haar man en Jacqueline ontmoet om daarna af te reizen naar de eerste shelter. >>

© 2018 by Galgos & Amigos

  • email
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • mail
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon