We stellen onze stichting Galgos & Amigos voor maar ook ons zelf.


Mijn naam is Svintha Krikke en ik mag als voorzitter van start met Galgos & Amigos. Naast die taken mag ik de sheltercontacten met betrekking tot de stichting onderhouden en samen met Barbara ben ik verantwoordelijk voor Facebook en Instagram.
In juli 1997 deed de eerste windhond en zijn intrede in ons gezin en daarmee ook het windhondenvirus. Onze Ierse wolfshond Connor was de eerste en na hem volgden greyhound/whippetmixen uit Nederland, galgomix en galgo’s uit Spanje.


De adopties van onze rescue honden zijn allemaal via Nederlandse rescue stichtingen verlopen. Op een gegeven moment ben ik gevraagd om deel te nemen aan het adoptieteam van één van de stichtingen. Dat heb ik twee jaar gedaan waarbij ik zeer betrokken was bij de honden, de shelters waar we mee samen werkten en de adoptanten.
Nadat ik in oktober 2017 daarmee stopte was het tijd om op adem te komen na het intensieve werk voor het adoptieteam.


Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan….
Twee jaar intensief samenwerken en dan ineens helemaal niks meer. Tussen oktober 2017 en augustus 2018 ben ik nog wel regelmatig naar Spanje geweest om de shelters te bezoeken. Om vrienden te bezoeken en een handje te helpen.


En dan ontstaat samen met anderen het idee om zelf iets op te zetten en worden er meer mensen bij gevraagd. Er is flink gebrainstormd, een stichting opgezet en nu fingers crossed dat veel mensen er net als wij over denken, ons vertrouwen en bereid zijn ons financieel en op andere manieren te ondersteunen zodat Galgos & Amigos in staat zal zijn jaarlijks een mooie financiële bijdrage te leveren aan de shelters. Wij gaan ons uiterste best doen om onze en jullie shelters zoveel mogelijk te ondersteunen.

 

© 2018 by Galgos & Amigos

  • email
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • mail
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon