Onze Vrienden

45610283_308402956657887_571495246123237

Hyke Boutkan haakt en naait van alles en nog wat voor honden en hun baasjes. Zo heeft zij hondenspeelgoed, kollen, sjaals en tassen in haar assortiment. Alles is in uw favoriete kleur(en) te bestellen. Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan gerust contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken. Hyke draagt onze stichting een warm hart toe en doneert 25% van datgene dat ze verkoopt aan Galgos & Amigos.

‚Äč

Fröbelstress is te vinden op facebook: https://www.facebook.com/hykeboutkan/

Fröbelstress

KZIE.jpg

De foto op de voorpagina, die ook een prijs heeft gewonnen, is gemaakt door Vivian Jolie. Zij maakt prachtige foto’s van honden en werkt veel met pleeghonden, waar zij foto’s van maakt, zodat zij meer kans hebben om geadopteerd te worden. Wij zijn vereerd dat wij deze mooie foto mogen gebruiken.

 

KZIE heeft een eigen website: www.kziefotografie.nl

 

KZIE Fotografie

logo-designer 1 TCT.png

Eva Tax van TCT maakt allerlei hondenpenningen naar keuze, qua vorm en materiaal. Bij elke tag die u bij hen koopt gaat 50 cent naar een door u te kiezen goed doel. Wij staan nu ook tussen die goede doelen, dus als u een penning koopt, zijn wij heel blij als u Galgos & Amigos als goed doel aangeeft.
 

Website: www.takecaretags.nl

 

Take Care Tags

image1.jpeg

De foto’s op onze webshop zijn gemaakt door fotograaf Karim. Zijn hart gaat ook uit naar dieren in nood en wij danken hem voor zijn bijdrage aan onze site.

 

Hij is zelfstandig fotograaf en zijn website is : www.photographybykarim.nl

Karim Ben Hadj Ali

© 2018 by Galgos & Amigos

  • email
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • mail
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon